- Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης -

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ Γ.Ν.ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιδιαίτερη τιμή για το Νοσοκομείο μας ήταν η επίσκεψη της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένας Δούρου, η οποία συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, συνάδελφο υγειονομικό και φίλο του Γ.Ν.Παίδων Πεντέλης Φώτη Χρυσικό, παραβρέθηκε και τίμησε την εκδήλωση κοπής της πίτας του Νοσοκομείου και απόδοσης τιμής στους υπαλλήλους που αφυπηρέτησαν κατά το 2018.

Σημαντική στιγμή, η υπογραφή από την Περιφερειάρχη, της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, με την οποία η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας αναλαμβάνει την δημοπράτηση, τεχνική υποστήριξη και επίβλεψη, για την υλοποίηση του έργου "Αναβάθμισης των Χειρουργείων και Δημιουργίας χώρου μεταναισθητικής φροντίδας".

Ένα έργο πνοής για το Νοσοκομείο, προϋπολογισμού 330.000 €, που πραγματοποιείται με χρηματοδότηση της 1ης ΥΠΕ και χορηγική συνδρομή .

Επιπρόσθετα η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει τον Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό του Γ.Ν.Π.Π. με την αγορά σύγχρονου ψηφιακού ακτινοσκοπικού μηχανήματος και ενός πλήρους πύργου ενδοσκοπήσεων, συνολικής δαπάνης περίπου 400.000 €, που με την αναμενόμενη τοποθέτησή τους, θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

.05/02/2019

--------------------

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

Πρώτο βραβείο στο Γενικό Νοσοκομέιο Παίδων Πεντέλης

  Το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία στην Εμπειρία του Πελάτη (Μεγάλος Οργανισμός)» στο πλαίσιο του διαγωνισμού Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, για την ανάδειξη των κορυφαίων στην Εξυπηρέτηση Πελατών για το έτος 2018, που απονέμει φέτος για ένατη συνεχή χρονιά, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

  Τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό της αγοράς, ο οποίος επιβραβεύει και προβάλλει σε ετήσια βάση καινοτόμες πρακτικές, που υιοθετούνται με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί στον Browser σας το Video πατήστε εδώ

Το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, με σεβασμό και αγάπη προς τα παιδιά,  εφάρμοσε την πρωτότυπη & καινοτόμα υπηρεσία «e-Προτεραιότητα», προκειμένου να προσφέρει στοχευμένες υπηρεσίες βελτίωσης και αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας σε χιλιάδες προσερχόμενα παιδιά, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση τόσο της καθημερινής ποιοτικής εξυπηρέτησης των μικρών ασθενών, όσο και της λειτουργίας του Νοσοκομείου.  

 (...... Διαβάστε Περισσότερα)

 

.......... Παλαιότερα άρθρα ..........

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Τηλεφωνικό Κέντρο 2132052200

Γρ. Εξυπηρέτησης Πολίτη

2132052257

Γρ. Κίνησης Ασθενών

2132052474

Γραμματεία Εξ. Ιατρείων

2132052593
Διοικητική Γραμματεία 2132052515
FAX 2132052441

Διεύθυνση


Ιπποκράτους 8,
Πεντέλη,
Τ.Κ. 15236
 
Χάρτης Πρόσβασης

Προσβασιμότητα


Ο σχεδιασμός του ιστοτόπου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας

XHTML 1.0 valid

CSS valid

WCAG 2 valid

Στατιστικά


Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος, 2019 - 13:38
Μοναδικοί Επισκέπτες: 418197