Διαδικασία Εισαγωγής

Υποδοχή

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ (μόνο σε ημέρα εφημερίας)

Ο ασθενής που προσέρχεται στο Νοσοκομείο σε ημέρα Γενικής Εφημερίας εξετάζεται καταρχήν από εφημερεύοντα γιατρό στα Εξωτερικά Ιατρεία. Εφόσον κριθεί αναγκαία η άμεση εισαγωγή του, εκδίδεται από τον γιατρό Επείγον Εισιτήριο με το οποίο γίνεται η εισαγωγή του από το Γραφείο Κίνησης Ασθενών.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ (μόνο σε ημέρα εφημερίας)

Τακτική εισαγωγή γίνεται καθημερινά από 08:00-14:00 μετά από Προγραμματισμό με το θεράποντα ιατρό. Το εισιτήριο για προγραμματισμένη εισαγωγή εκδίδεται από τους γιατρούς του Νοσοκομείου, ύστερα από εξέταση του ασθενή στα Πρωινά ή στα Απογευματινά Εξωτερικά Ιατρεία.

Κατά την εισαγωγή τους, οι συνοδοί ασθενών πρέπει να φέρουν: 

Το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και το Βιβλιάριο Υγείας του Ασφαλιστικού φορέα του ασθενούς. Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον  ΑΦΜ και την ΔΟΥ που υπάγονται .

Στην περίπτωση Επείγουσας Εισαγωγής τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να προσκομισθούν στο Λογιστήριο Νοσηλευομένων Ασθενών το συντομότερο δυνατό από τους οικείους του ασθενή. Ο ασθενής κατά την εισαγωγή του παραλαμβάνει τον Ιατρικό του Φάκελο, ο οποίος συμπληρώνεται από τον θεράποντα ιατρό στην Κλινική.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 1. Η εισαγωγή στο Νοσοκομείο, ξεκινά από τα Εξωτερικά Ιατρεία στα οποία εκδίδεται από τον υπεύθυνο ιατρό το έντυπο εισιτήριο εις διπλούν.
 2. Το ένα αντίγραφο προσκομίζεται στο Γραφείο Κίνησης και το άλλο παραδίδεται στην προϊσταμένη του Τμήματος.
 3. Οι ασφαλισμένοι  με την είσοδό τους, ή την επομένη, πρέπει να προσκομίσουν το βιβλιάριό τους στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών.
 4. Στο τέλος της νοσηλείας, γίνεται ηλεκτρονικά το εξιτήριο, από τον θεράποντα ιατρό, ενημερώνεται ο ασθενής και προσέρχεται στο Τμήμα Κίνησης Ασθενών, προς θεώρηση και λογιστική τακτοποίηση.

Τηλ. επικοινωνίας με το Τμήμα Κίνησης Ασθενών: 213-2052594, 213-2052474
Τηλ. επικοινωνίας με το Γραφείο Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων: 213-2052593, 213-2052446

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Αγαπητοί  Επισκέπτες,

Εισερχόμενοι στο Νοσοκομείο αυτό για επίσκεψη πρέπει να γνωρίζετε ότι:

 • Οι παρατεταμένες επισκέψεις και οι θόρυβοι στους χώρους του Νοσοκομείου είναι επικίνδυνοι και ενοχλητικοί για τα νοσηλευόμενα παιδιά και εμποδίζουν την καλή λειτουργία του Νοσοκομείου.
 • Η μακρόχρονη παραμονή σας στον θάλαμο του Νοσοκομείου εμποδίζει τον ύπνο και την ξεκούραση των αρρώστων.
 • Οι πολλές και θορυβώδεις επισκέψεις κάνουν κακό στα νοσηλευόμενα παιδιά.
 • Πληροφορίες για την πορεία της υγείας του ασθενούς σου θα λάβετε από τον Διευθυντή της Κλινικής στο γραφείο του ή στο γραφείο ιατρών της Κλινικής.  Η συνεχής ενόχληση των ιατρών στους διαδρόμους για πληροφορίες εμποδίζει το έργο τους.
 • Είναι γνωστό ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία. Στους χώρους του Νοσοκομείου δεν επιτρέπεται.
 • Η μεταφορά φαγητών-ποτών και άλλων ειδών διατροφής στους ασθενείς δεν επιτρέπεται, γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία τους, καθ' όσον ακολουθούν ειδικό διαιτολόγιο και ειδική φαρμακευτική αγωγή.
 • Η ρύπανση των διαφόρων χώρων του Νοσοκομείου με χαρτιά, κουτιά κλπ, που εγκαταλείπονται άτακτα μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετες λοιμώξεις επικίνδυνες όχι μόνο για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους σ' αυτό, αλλά και για σας τους ίδιους που έρχεστε να επισκεφθείτε και να ρωτήσετε για την πορεία της υγείας των αγαπημένων σας προσώπων.
 • Η επέμβαση γενικώς στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου, (τεχνολογικό-ξενοδοχειακό εξοπλισμό) και η κακή χρήση τους, πέραν του ότι επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό του, αφού η δαπάνη αγοράς και συντήρησης τους είναι μεγάλη, μπορεί να αποβεί σε βάρος και του ιδίου του ασθενούς.
 • Η συνεργασία σας με όλο το προσωπικό και η υπακοή σας στις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων, βοηθά όχι μόνο στην καλύτερη εκτέλεση της εργασίας αυτών, αλλά τους δίνετε και τη δυνατότητα να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην θεραπεία των ασθενών.
 • Επειδή πιστεύουμε ότι θα θελήσετε να βοηθήσετε στην προσπάθεια για καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, στο να γίνει γρήγορα καλά ο ασθενής που επισκέπτεστε, αλλά και οι άλλοι ασθενείς του Νοσοκομείου, σας ευχαριστούμε, γιατί η επίσκεψη σας είναι σύντομη και η παραμονή σας πολιτισμένη.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ

 • Η παραμονή συγγενών και φίλων στους θαλάμους νοσηλείας πρέπει να είναι ολιγόωρη και όχι πολυπληθής.
 • Δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο παιδιών.
 • Να τηρείται το ωράριο επισκεπτηρίου.
 • Οι συνοδοί που παραμένουν στους θαλάμους, ύστερα από ειδική άδεια, πρέπει να φροντίζουν και να βοηθούν για την διατήρηση της καθαριότητας στους θαλάμους.
 • Να μην κάθονται στα κρεβάτια των ασθενών.
 • Να μην βάζουν λουλούδια στους θαλάμους.
 • Να μην κρατούν τρόφιμα, αναψυκτικά ή καφέδες, γιατί μεταβάλλονται σε εστίες μικροβίων.
 • Οι συνοδοί και οι επισκέπτες να μην προκαλούν θόρυβο, γιατί οι ασθενείς έχουν ανάγκη ηρεμίας και ησυχίας.

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Τηλεφωνικό Κέντρο 2132052200

Γρ. Εξυπηρέτησης Πολίτη

2132052431

Γρ. Κίνησης Ασθενών

2132052474

Γραμματεία Εξ. Ιατρείων 

2132052593 

Ραντεβού

2132052445, 2132052446

Διοικητική Γραμματεία 2132052515
Γραφείο Πληροφορίες 2132052376

Διεύθυνση


Ιπποκράτους 8,
Πεντέλη,
Τ.Κ. 15236

 e-mail: paidon@paidon-pentelis.gr

Χάρτης Πρόσβασης

Προσβασιμότητα


Ο σχεδιασμός του ιστοτόπου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας

XHTML 1.0 valid

CSS valid

WCAG 2 valid

Στατιστικά


Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: Πέμπτη, 20 Ιούνιος, 2024 - 13:58
Μοναδικοί Επισκέπτες: 1113544