- Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης -

-12/10/2020

Επίσκεψη του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια στο Παίδων Πεντέλης

 

 

-06/08/2020

Σωστή χρήση μάσκας

 

 

  • Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας
  • Φυσική απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων
  • Σωστή υγιεινή χεριών (χρήση αντισηπτικού)
  • Ενας συνοδός σε κάθε ασθενή

 

-18/05/2020

 ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ) ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας για «σταδιακή επαναλειτουργία και προγραμματισμό τακτικών χειρουργείων και τακτικών εξωτερικών Ιατρείων Δημόσιων Νοσοκομείων και Ιδιωτικών κλινικών της Χώρας» , σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη των Ολοήμερων Ιατρείων του ΓΝΠΠ θα γίνει στις 19 Μαΐου 2020. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων & Επειγόντων Περιστατικών, στα τηλέφωνα: 2132052445-6

  -15/05/2020

 ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ανακοινώνεται ότι από 13-05-2020 ξεκίνησε η σταδιακή επαναλειτουργία των Τακτικών Πρωινών Ιατρείων, και σύντομα θα ενημερωθείτε και για την ημερομηνία έναρξης των  Απογευματινών Ιατρείων.

Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται στο Νοσοκομείο αυστηρά την ώρα του ραντεβού που έχει ορισθεί από την υπηρεσία, με τον περιορισμό ένας συνοδός για κάθε παιδί .

Η είσοδος στον χώρο των εξωτερικών ιατρείων, θα επιτρέπεται μόνο την ώρα του ραντεβού και μόνο μετά από υπόδειξη του επιφορτισμένου γι'αυτό υπαλλήλου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων & Επειγόντων Περιστατικών, στα τηλέφωνα: 2132052445-6

-15/03/2020

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ COVID-19  ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ

-12/03/2020

 

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του υπ'αριθμ. 17229/11/3/2020 εγγράφου του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και του υπ. αριθμ. 12282/15-3-2020 εγγράφου της 1ης ΥΠΕ Αττικής, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας όλα τα Πρωϊνά Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, τα Απογευματινά Ιατρεία και τα προγραμματισμένα χειρουργεία του Νοσοκομείου. 

Παρακαλείσθε όπως επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του νοσοκομείου μας για κάθε νέα ενημέρωση.

 

-27/02/2020

Το σωστό και συχνό πλύσιμο χεριών προστατεύει από τα μικρόβια.

-27/02/2020

-23/12/2019

Ευχές 2020

  --------------------

-20 /12/2019

Απολογισμός Πεπραγμένων της Διοίκησης του Νοσοκομειακού Συγκροτήματος Γ.Ν Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ & του Γ.Ν Παίδων Πεντέλης την τριετία 2016-2019.

Στα πλαίσια της διαρκούς επικοινωνίας που εγκαινιάσαμε από την αρχή της θητείας μας αλλά και στην αντίληψη της Δημόσιας Λογοδοσίας- που θεωρούμε ότι κάθε Διοίκηση Δημόσιου Οργανισμού οφείλει να διακατέχεται- σας ενημερώνουμε για τα σημαντικότερα πεπραγμένα κατά την διάρκεια της τριετούς θητείας μας, έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα μιας πλήρους και αντικειμενικής αξιολόγησης σύμφωνα με τις προσωπικές σας προσδοκίες και απαιτήσεις σας.

Δεσμευτήκαμε στην αρχή της θητείας μας να διοικήσουμε με Διαφάνεια - Ακεραιότητα –Αντικειμενικότητα - Συνεργατικότητα απέναντι και ενάντια σε πελατειακές σχέσεις και εξυπηρετήσεις, υπέρ του Δημόσιου Συμφέροντος και μαζί και σε συνεργασία με τα στελέχη και το προσωπικό των Νοσοκομείων. Με την συνεισφορά των στελεχών και όλου του υπόλοιπου προσωπικού,με την δέσμευση, τον επαγγελματισμό, την ευσυνειδησία και σε αρκετές περιπτώσεις την αυταπάρνηση του, τα πολλά καθημερινά προβλήματα αντιμετωπίζονταν άμεσα και με επιτυχία. Προσφέραμε συνολικά υψηλής ποιότητας δημόσιες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες, χωρίς να υπάρξει έλλειψη υλικών από τα Νοσοκομεία σε βάρος της υγείας των ασθενών, ενώ υπήρξε αποτελεσματική διαχείριση των όποιων ράντζων εμφανίστηκαν σε κάποιες εφημερίες και αποφεύχθηκε, παρά την ένταση εργασίας, κάποιο σοβαρό ατύχημα εργαζόμενου.

(...... Διαβάστε Περισσότερα)

-15 /10/2019

Παραλήφθηκε σήμερα και θα εγκατασταθεί τις επόμενες ημέρες το νέο ακτινοσκοπικό-ακτινολογικό μηχάνημα που ανανεώνει και εμπλουτίζει τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης.

Αξίας 140.000 € συν ΦΠΑ, αποτελεί ένα από τα δέκα αντίστοιχα με τα οποία εξοπλίστηκαν δημόσια Νοσοκομεία της Αττικής και είναι ένα μέρος από ένα μεγάλο πρόγραμμα ενίσχυσης των Δημόσιων δομών υγείας, που χρηματοδότησε και υλοποίησε σε σύντομο διάστημα η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλοντας ουσιαστικά στον εκσυγχρονισμό των υποδομών των Νοσοκομείων μας.

Από το ίδιο πρόγραμμα αναμένουμε στο προσεχές διάστημα και τον σύγχρονο πλήρη Πύργο Ενδοσκοπήσεων, ενώ με δύο αξονικούς τομογράφους και άλλο εξοπλισμό ενισχύεται και το διασυνδεόμενο "ΓΝΑ Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ".

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά και τις ολόθερμες ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του προγράμματος.

 

 

-11 /10/2019

Νέα Βράβευση του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης

Bronzeβραβείο για την «Ποιότητα Υπηρεσιών» στο διαγωνισμό Healthcare Business Awards 2019

Το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης – (Τμήμα Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων & Επειγόντων Περιστατικών), βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ποιότητα Υπηρεσιών» στο πλαίσιο του διαγωνισμού Healthcare Business Awards 2019, διακρινόμενο για την Αναβάθμιση και τον Εκσυγχρονισμό των παρεχομένων Υπηρεσιών Υγείας προς τους μικρούς ασθενείς.

Με σεβασμό και αγάπη προς τα παιδιά, θέτοντας νέα δεδομένα στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση των προσερχόμενων ασθενών στα Εξωτερικά Ιατρεία του, κέρδισε την τρίτη συνεχόμενη βράβευση για τις πρωτοπόρες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του.

(...... Διαβάστε Περισσότερα)

 --------------------

 

-2 2/07/2019

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Η προσπάθεια της Διοίκησης του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης για αισθητική αναβάθμιση των διαδρόμων του Νοσοκομείου συνεχίζεται με δυο σημαντικές δράσεις.

Μετά τον διάδρομο της Παιδιατρικής Κλινικής, που πέρυσι τοποθετήθηκε το παραμύθι του Νικόλα Ανδρικόπουλου «η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους», σειρά πήρε ο μεγάλος διάδρομος της Παιδοχειρουργικής Κλινικής, όπου τοποθετήθηκε σε όλο το μήκος του, σε φωτογραφική ανατύπωση σε αυτοκόλλητο βινύλιο, το παραμύθι της Λίζας Πενθερουδάκη «Με μια σκούπα στ’ αστέρια».

Το παραμύθι εικονογραφήθηκε από τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του ΕΠΑΛ Τήνου, προσφέρθηκαν τα δικαιώματα ανατύπωσης από την συγγραφέα στο ΓΝΠΠ και η εκτύπωση και τοποθέτηση έγινε με οικονομική ενίσχυση της ίδιας και φίλων του Νοσοκομείου μας.

Μια πολύχρωμη ζωγραφιά από το ίδιο παραμύθι, μετέτρεψε τον Αξονικό Τομογράφο του Νοσοκομείου σε ένα «φανταστικό διαστημόπλοιο», που θα ταξιδεύει νοερά τους μικρούς επισκέπτες σε μακρινούς πλανήτες.

Από την άλλη, μια σημαντική πρωτοβουλία των μαθητών και των δασκάλων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, ήρθε να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή.

Εμπνεόμενοι από την τριλογία παραμυθιών «η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους», «παιχνίδια και ψιλικά» και «δυο παπούτσια σε καρότσι» του εικονογράφου – παραμυθά Νικόλα Ανδρικόπουλου, οι μαθητές της Στ΄ τάξης του 1ου 18/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, καθοδηγούμενοι από τις δασκάλες τους Κωτούλα Ναυσικά, Μαρτάκη φωτεινή, Σιμοπούλου Βασιλική και την εικαστικό Δημογιάννη Ελπινίκη, εργάστηκαν στο μάθημα της λογοτεχνίας κατά την σχολική χρονιά 2018-2019, δημιούργησαν τις δικές τους ιστορίες και τις εικονογράφησαν.

Δημιούργησαν συνθέσεις σε 18 μεγάλους πίνακες που αφού εκτέθηκαν στο Δημαρχείο Χολαργού, τους προσέφεραν και τοποθετήθηκαν στο σαλόνι της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, για να συνομιλούν στο χρόνο, με το πρωτότυπο έργο του Νικόλα Ανδρικόπουλου που κοσμεί τον χώρο της, αλλά και με τους μικρούς φιλοξενούμενους του νοσοκομείου. Η δράση υλοποιήθηκε με την αμέριστη στήριξη της διευθύντριας του Σχολείου Τζήκα Αναστασίας, της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. του Δήμου Χολαργού και της Διοίκησης του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης. Έτσι κι άλλοι χώροι στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης αποκτούν λόγο και γίνονται με τον τρόπο αυτό πιο φιλικοί και φιλόξενοι στους μικρούς επισκέπτες.

 --------------------

.......... Παλαιότερα άρθρα ..........

Χρήσιμα Τηλέφωνα


Τηλεφωνικό Κέντρο 2132052200

Γρ. Εξυπηρέτησης Πολίτη

2132052431

Γρ. Κίνησης Ασθενών

2132052474

Γραμματεία Εξ. Ιατρείων 

Ραντεβού

2132052593 

2132052445, 2132052446

Διοικητική Γραμματεία 2132052515
FAX 2132052441

Διεύθυνση


Ιπποκράτους 8,
Πεντέλη,
Τ.Κ. 15236

 e-mail: paidon@paidon-pentelis.gr

Χάρτης Πρόσβασης

Προσβασιμότητα


Ο σχεδιασμός του ιστοτόπου πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας

XHTML 1.0 valid

CSS valid

WCAG 2 valid

Στατιστικά


Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: Παρασκευή, 23 Οκτώβριος, 2020 - 11:51
Μοναδικοί Επισκέπτες: 644785